KONG Classic large žaislas 105 mm t1

Producent: KONG
3629
14.40

Nosūtīšana 24 stundu laikā.

Atlīdzības punkti: 4 punkts
Mūsu klienta fotogrāfijas Mūsu klienta fotogrāfijas

5 Atsauksmes 5 z 5

100%

0%

0%

**

0%

*

0%

100%

Recommend

100% klientu iesaka šo produktu

Uzrakstīt atsauksmi

KONG populārākā rotaļlieta klasiskā formā.

KONG Classic ir klasiska suņu rotaļlieta, kas pazīstama jau četrdesmit gadus. Tā apmierina suņu instinktīvās vajadzības, un unikālā dabiskā sarkanā kaučuka formula padara KONG Classic ļoti izturīgu.

Īpaši ieteicams lielo šķirņu suņiem, kuru svars ir no 13 kg līdz 30 kg.

Tas ir izgatavots no visaugstākās kvalitātes dabiskā kaučuka, kas nav toksisks. Rotaļlietu var piepildīt ar KONG gardumiem, cepumiem un pastām. Tas ir lieliski piemērots, ja jūsu sunim jāpaliek mājās vienam. Rotaļlietu var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Iesaka veterinārārsti un treneri.

Parametri

Mājdzīvnieka izmērs:
Vidējas un lielas šķirnes
Producent:
KONG
Kādi ir produktu vērtēšanas noteikumi?

Tikai reģistrēti FERA24.LV klienti, kuri ir iegādājušies produktu, var dot tai vērtējumu. Ar zvaigznītēm norādītais vērtējums ir vidējais no visiem vērtējumiem. Pēc atsauksmju apstrādes mēs publicēsim gan pozitīvus, gan negatīvus vērtējumus.

Atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Viena no nedaudzajām rotaļlietām, ko mans suns nevar iznīcināt.

Spēcīga, izturīga rotaļlieta

Ideāla rotaļlieta sunim, kas pārāk daudz mīl. Mans Remi ar to var nodarboties veselu stundu. Mēs pildām ar mitru barību vai šī zīmola cepumiem.

Man jau ir trešā šāda rotaļlieta, jo pārējās noslēpumaini "pazuda" dārzā ( lasi, tika apraktas ). To nav iespējams iznīcināt, suns to mīl. Es izmantoju kong kūkas vai lolo mājdzīvniekus.

Es iesaku

Nesen iegādājāties šo produktu? Palīdziet citiem pircējiem izdarīt pareizo izvēli un pievienot fotoattēlu(-us)?